Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’ndan Suçlu Yakalama Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Edremit ilçesinde özel bir ekip oluşturarak, 27 yaşındaki Ç.C.'yi 54,39 gram metanfetamin ile yakaladı. Ç.C. tutuklandı, jandarma suçla mücadeleyi sürdüreceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 11:43

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde suça karışan şahısların yakalanması ve takibi amacıyla, özellikle Edremit ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Bu ekip, “Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alınması, Taşınması, Bulundurulması” suçundan hakkında “15 Yıl 2 Ay 24 Gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 yaşındaki Ç.C. adlı şahsın yakalanması için teknik ve fiziki takip başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, Ç.C.'nin Edremit ilçesi Avcılar Mahallesi'nde bir hayvan barınağında saklandığı ve üzerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alındı. 5 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen operasyonla şahıs, üzerinde bulunan 54,39 gram metanfetamin uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı. Ç.C., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması, suçların azaltılması ve suçluların yakalanması adına çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüreceğini belirtti.