Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir’de Otopark Güvenliği Artıyor: Yeni Önlemler Alındı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, BALPARK otoparklarının güvenliğini artırmak amacıyla yangın tüpleri yerleştirip düşmelere karşı kat aralarına file montajı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:00
Kaynak: Pandermos 10,5
Balıkesir’de Otopark Güvenliği Artıyor: Yeni Önlemler Alındı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BALPARK, kent genelindeki otoparkların güvenliğini artırmak için bir dizi yeni önlem aldı. İnsan odaklı bir hizmet anlayışı benimseyen BALPARK, yangın riski ve düşme gibi kazalara karşı otoparkların daha güvenli hale gelmesini sağlıyor.

Yangın ihtimallerine karşı her 250 metrekarede bir 6 kg'lık kimyevi tozlu yangın söndürme tüpleri otoparklara yerleştirildi. Ayrıca, kapalı katlı otoparklarda her katta bulunan 50 kg tekerlekli köpüklü kuru kimyevi tozlu yangın söndürme cihazları, olası yangın durumlarında hızlı müdahale için hazırda bekletiliyor.

Bunun yanı sıra, sürücüler ve otoparklara giren sokak hayvanlarının kaza riskini azaltmak için kat aralarına fileler çekildi. Bu fileler, katlar arasındaki hava boşluklarına monte edilerek, olası düşme kazalarına karşı hem insanlar hem de hayvanlar için ek bir koruma sağlıyor.

Balıkesir Toplu Taşıma (BTT) Genel Müdürü Mustafa Ömür Boyuer, "Yaptığımız her çalışmada insanı merkeze koyuyoruz. Bu nedenle güvenlik önlemlerimizde can ve iş sağlığına özellikle dikkat ediyoruz," diyerek yeni önlemleri tanıttı. Boyuer, bu tür önlemlerin bugüne kadar ihmal edildiğini, ancak şimdi şirket olarak harekete geçtiklerini ifade etti.

BALPARK'ın aldığı bu önlemlerle, Balıkesir otoparkları daha güvenli bir hale geliyor ve hem sürücülere hem de kentin hayvan dostlarına daha güvenli bir ortam sunuluyor. Belediye, önlemleri geliştirerek daha güvenli ve modern bir hizmet sunmayı sürdürüyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.